20 juli 2009

Senaste nytt - Risk ledde till årets bild

Har spelat risk med far och hans fru, fantstiskt hur personligheter kan ändras när det är spel på gång, det blev en riktig lynchstämning som värst, ungefär som Paul Hansens vinnarbild (årets nyhetsbild utomlands).



På tal om lynchning, någon borde lära dessa personer lite vett, så som de svinar borde de vara de första som får svininfluensan. Det är personer som köper champagne för 900kr enbart för att hälla ut och låta sina ner i kloakerna.
Varför?
Antar att det är något så sjukt som att visa att man har pengar. Men varför inte göra någonting vettigt för pengarna. Har man mer än vad man kan göra av med så är det väl bättre om de kan skänka till de som behöver, släktingar eller organisationer (eller mig, som faktiskt är en student med en studentekonomi)...
Men många av dessa 20-åringar har väl inte gjort så mycket överhuvudtaget i sina lyckliga(?) liv, då större delen av horden fått pengarna från sin alfahanne.
Så länge den fina överklassen visar sig på denna sida kommer de aldrig vinna någon respekt från mig, men vad spelar det för roll egentligen, jag har ju inte en lika fet plånbok som dessa personer har, då har man tydligen ingenting med dessa underbara personer att göra. Som det står i artikeln var det en person som var väldigt missnöjd med att det kom simpla snickrare till festen. Men tänk er, det vore hemsk att umgås med människor som har en mer normal ekonomi.

Jg undrar helt ärligt om det är "vanligt" folk som ser upp till personer som dessa eller om det enbart är en klubb för inbördes beundran.
Jag hoppas verkligen på det senare, men samtidigt känner jag en fruktan som troligtvis är berättigad att även "vanligt" folk ser upp till dessa.

Spelas nu: Immortal Technique - Peruvian Cocaine

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar